KUND: BJURFORS MÄKLARE
ÅR: 2012
UPPDRAG: WEBB_DESIGN, GRAFISK DESIGN, UX-DESIGN

Bjurfors är en av Sveriges största och äldsta mäklare. De finns i Stockholm, Göteborg och i Malmö.

KUND: BJURFORS MÄKLARE
ÅR: 2012
UPPDRAG: WEBBDESIGN, GRAFISK DESIGN, UX-DESIGN

”… då detta var ett av Bjurfors viktigaste sätt att nå sina kunder fick vi hålla tungan rätt i mun …”

NICLAS SCHÜLER, EGO DESIGN

Som ett av Sveriges största och äldsta privata mäklare står sig Bjurfors stadigt i den hårda konkurrensen bland mäklarfirmor. Sedan de startade företaget 1965 har de kontinuerligt expanderat och bedriver främst sin verksamhet i storstäderna; Stockholm, Göteborg, Malmö. De är verksamma i flera andra städer och på en del fritidsorter i Sverige och även utomlands.

När Bjurfors skulle satsa stort på nyhetsbrev och digitala utskick valde dem oss som byrå. Vi fick uppdraget att ta fram det grafiska materialet som skulle ligga till grund för utskicken. Vårt långa och nära samarbete med nyhetsbrevsleverantören Apsis – där vi tidigare satt form på mängder av stora nyhetsbrev (bland annat Adidas, Bredbandsbolaget, Puma, Audi och Nationalencyklopedin) – gjorde oss till en perfekt leverantör till Bjurfors.

Vi skapade ett material som skulle mobilanpassas och styras hårt mot deras grafiska profil.

Tillsammans med Bjurfors marknadsavdelning drog vi projektet iland med stor framgång. Vi tog fram design till samtliga av Bjurfors kampanjer och utskick – bland annat ett Bo Magasin, ett VIP-utskick och ett traditionellt nyhetsbrevsutskick. Kampanjen blev mycket uppskattad och en del av materialet används flitigt fortfarande.

I samband med arbetet tog vi fram ett antal annonser i samma grafiska linje som användes i samband med kampanjerna.

VI ÄR EGO DESIGN. VI JOBBAR MED GOD DESIGN OCH ATT STÄRKA VARUMÄRKEN. ANVÄND OSS SOM DIN DESIGNBYRÅ, DIN REKLAMBYRÅ, KOMMUNIKATIONSBYRÅ ELLER KREATIVT BOLLPLANK. reklambyrå reklambyra helsingborg