Nyhet! Websidor till ett fast och lågt pris!

Vi designar och bygger webbsidor i Wordpress. Vi använder ett verktyg som gör det snabbare att bygga din sida då vi kan återanvända och modifiera moduler så att de passar dig och din profil. Sidorna kostar från 9,933;-

Vi är EGO Design och vi har hjälpt mängder av företag både i Sverige och internationellt med deras digitala och analoga designlösningar sedan företagsstarten 2004.

På EGO Design skapar vi fortfarande samma fantastiska design som skapats sedan företagets portar öppnades en kall novemberkväll för tretton år sedan. Då hette vi Curt Design, nu heter vi EGO.

Tyvärr har design blivit dåligt. Ordet i sig i alla fall. Idag används ordet design så mycket och så slarvigt att begreppet riskerar att förlora sin betydelse. Vi vill vara motpolen till det. Design handlar om att attrahera mottagaren oavsett om det gäller design av en bil eller en webbsida. Design handlar om att väcka begär och lust. Lust att klicka sig vidare, lust att köpa produkten. God design är konsten att utforma innehållet så att det blir oemotståndligt för mottagaren. God design får mottagaren att agera. Det fascinerande är att detta gäller vare sig mottagaren agerar medvetet eller inte.

Här blir det intressant inte bara ur ett estetiskt perspektiv, utan även kommersiellt. God design säljer. När vi går in i ett nytt projekt kombinerar vi vår kunskap och erfarenhet med kundens unika förutsättningar. Plötsligt är det inte längre slumpen som avgör vad som går hem hos mottagaren. Det som istället fäller utslaget är, som du nog anar – god design.

Slå oss en signal om du vill veta mer om oss. Vi ses gärna över en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa dig, vare sig det gäller film, design eller webb.

VI ÄR EGO DESIGN. VI JOBBAR MED GOD DESIGN OCH ATT STÄRKA VARUMÄRKEN. ANVÄND OSS SOM DIN DESIGNBYRÅ, DIN REKLAMBYRÅ, KOMMUNIKATIONSBYRÅ ELLER KREATIVT BOLLPLANK. reklambyrå reklambyra helsingborg